top of page
_
FAQ

Klik hier om je aan te melden voor de nieuwsbrief en ontvang updates en nieuws m.b.t. deze website en de kunstwerken van Charlot Terhaar sive Droste.

Hoe kan ik updates ontvangen?

Hoe plaats ik een bestelling?

Gebruik het zoekfilter of bekijk de gehele collectie zonder filter. Klik vervolgens op het kunstwerk naar keuze en voeg dit toe aan de winkelwagen. Volg de bestelstappen zoals aangegeven, na betaling ontvang je een bevestiging. We gaan er direct mee aan de slag, zodat je het kunstwerk zo spoedig mogelijk bezorgd krijgt. Zodra de zending gereed is, krijg je automatisch bericht van de verzending en een track&trace nummer om je zending te kunnen volgen.

Vanzelfsprekend doen wij er alles aan om het kunstwerk veilig, goed beschermd en verpakt op de plaats van bestemming te krijgen. We maken gebruik van professionele vervoerders of koeriersdiensten.

Transport en vervoer

Klik hier om direct contact op te nemen voor het inlijsten op maat van een kunstwerk / product. De prijs is afhankelijk van de grootte, type lijst, ophangsysteem, wel of geen passe-partout en het type glas (bv. normaal of museumglas). Indien je je keuze hebt aangegeven ontvang je binnen enkele dagen een offerte. De aanvraag en bestelling van een ingelijst kunstwerk vindt (voorlopig) plaats via emailcontact. Je ontvangt de factuur ook per mail.

Inlijsten kunstwerk

De kunstwerken en/of andere producten zijn niet verzekerd. Vanzelfsprekend kan in gezamenlijk overleg een verzekering (bv. schade, transport) worden afgesloten. Wij zijn niet aansprakelijk voor fouten of tekortkomingen van, door of namens ons ingeschakelde derden. Elke aansprakelijkheid vervalt door het verloop van één jaar vanaf het moment dat de verkoop is voltooid.
Op geen enkele wijze kan aanspraak gedaan worden voor de staat van het geleverde kunstwerk en/of ander product welke via deze website wordt besteld.

Aansprakelijkheid

Retourneren en terugbetaling

Klachten dienen zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval binnen 14 dagen na ontvangst van het kunstwerk, schriftelijk/ per email aan ons te worden medegedeeld, bij gebreke wordt de koper geacht het resultaat van de aanschaf volledig te hebben aanvaard.
Pas wanneer het kunstwerk /product in de originele en goede staat is terugontvangen wordt het aankoopbedrag binnen 7 dagen gerestitueerd.

Privacybeleid

Alle persoonlijke gegevens die worden ingevuld op deze website worden niet verstrekt aan derden. Alle persoonlijke gegevens die worden ingevuld op deze website worden uitsluitend gebruikt voor de desbetreffende bestelling en nodige afhandeling. Alle persoonlijke gegevens die worden ingevuld op deze website voor de nieuwsbrief worden uitsluitend voor de nieuwsbrief gebruikt.

Echtheidscertificaat

Alle getoonde kunstwerken op deze website zijn gemaakt door Charlot Terhaar sive Droste. Op aanvraag kan een echtheidscertificaat worden meegestuurd bij de aankoop van een kunstwerk.

Intellectueel eigendom en rechten

Op alle kunstwerken rusten auteursrechten volgens de Nederlandse Auteurswet. Het is daarom niet toegestaan om een kunstwerk / foto van een kunstwerk na te maken, te kopiëren, publiceren en/of printen zonder toestemming van de maker.
Uitzondering geldt voor het tonen van een kunstwerk op sociale media, blogs en vlogs; dit is alléén toegestaan wanneer de naam van de maker duidelijk wordt genoemd en er wordt verwezen naar deze website.

bottom of page